Solo verkkokauppa

TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN! Täältä voit tilata Solo ry:n tuotteita ja samalla tukea yhdistyksen toimintaa.

Verkkopauppa on nyt auki!

Nyt voit tehdä kätevästi verkkokaupassamme levytilauksen klikkaamalla allaolevia kuvia (fyysinen CD-levy tai mp3 download tuote), josta aukeaa tilaussivu jossa maksuvaihtoehtoina on Laskutus (lasku 7 pv netto) tai PayPal-maksu. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi myös tehdä perinteisesti sähköpostiviestinä lähettämällä vapaamuotoinen levytilaus info(@)solory.fi osoitteeseen.

Kirjoita viestin otsikoksi Solo Soi! Vol. 1-levytilaus tai Solo Soi! Vol. 2-levytilaus ja viestikenttään seuraavat tiedot: 1. Etunimi ja sukunimi, 2. Jos tilaaja on yritys, niin tarvitsemme myös yrityksen virallisen nimen ja Y-tunnuksen. 3. Toimitusosoite, 4. GSM puhelinnumero, 5. Sähköpostiosoite, 6. Tilattavien levyjen määrä X kpl.

Levyn hinta á 10 € sisältää tilauksen käsittely- ja toimituskulut.

Sihteeri tomittaa antamaasi sähköpostisosoitteeseen tilauksesta tilausvahvistuksen ja pdf-laskun, (maksuehto 7 pv netto). Kun laskun suoritus näkyy yhdistyksemme Danske Bank pankkitilillä, postitamme tilauksen asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Lisää verkkopaupan toimitusehdoista löytyy täältä.
Kiitos tilauksestasi!