Kokoukset

Tällä sivulla julkaisemme yhdistyksen kokousilmoitukset

Kuvassa vasemmalta oikealla: Heidi Marjaana Mantere (vpj), Jyrki Härkönen (pj), Bianca Morales (sihteeri), Erja Uitto (hall. jäs.) ja Petko Ivanov (hall. jäs.) Ja lisäksi läsnä kokouksessa etänä mukana oli myös Varpu Virta. 

Solo ry:n hallituksen kokous 31.10.2021

Solo ry:n hallituksen kokous pidettiin jälleen Vantaalla. Kokouksessa käsittelimme suuren joukon tulevia 2022 kauden työryhmien asioita ja projekteja sekä lisäksi ajankohtaisimpana asiana päätettiin Solo Soi ! Vol. 1-kokoelmalevyn julkaisutilaisuus ja Solo ry:n pikkujoulut-tilaisuuden paikka ja aika. 

Hallitus päätti järjestää tilaisuuden jäsenemme William Suvanteen isännöimässä Lobby Myyrmäki jazzklubilla, Vantaan Myyrmäessä ke 8.12.2021, klo 19-23. 

Tilaisuus on vain kutsuvieraille ja Solo ry:n jäsenille. Sihteeri Bianca Morales lähettää kaikille jäsenille kutsun ja RSVP-pyynnön sähköpostiviestinä. Tarkkailethan postiasi ja lähetäthän oman ilmoittautumisesi sihteerille asap tai 24.11.2021 mennessä, sillä mukaan mahtuu max 70 henkilöä.

Hallitus käsittelee tätä nykyä uudet jäsenhakemukset sitä mukaan kun ne saapuvat, joten 13.11.2021 mennessä olemme toivottaneet seuraavat uudet jäsenet tervetulleiksi:

Ari Ismälä, Kari Vepsäläinen (= Kari Vepsä), Mari Mäki, Pauli Haapalainen, Markku Touronen, Ilona Wartiovaara (= Ilona Wee)

Tervetuloa mukaan!

* Seuraava hallituksen kokous pidetään su 28.11.2021, klo 12, Vantaalla

Solo ry:n hallituksen kokous 29.8.2021

Solo ry:n hallitus kokoontui jälleen kesälomien jälkeen 29.8.2021, Vantaalla. 

Toivotamme tervetulleiksi kaksi uutta jäsentä: Pekka Saukkosen ja Thommy Fagerlundin.

Puheenjohtaja kertoi, että Solo-Soi-julkaisulle on saapunut hieno kattaus eri musiikkigenren artisteja sekä musiikkia. Iloksemme saimme nauttia tulevan Solo-Soi-julkaisun äänitteitä Jyrki Härkösen studiolla, joten ylpeänä voimme todeta, että tulossa on mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus joka muistuttaa entisajan monipuolista sävelradiota. 

Solo ry:n hallitus toivottaa hyvää syksyn alkua kaikille!

Kuvassa ylhäällä vasemmalta: Heidi Marjaana Mantere (vpj), Varpu Virta (hall. jäs.), Bianca Morales (sihteeri) ja Jyrki Härkönen (pj) ja kokouksessa oli läsnä etänä myös Erja Uitto (hall. jäs.)

29.8.2021 kokouksen jälkeen hallitus on hyväksynyt pikakokouksissaan uusia jäseniä, jotka toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Solo ry:n jäseniksi:

William Suvanne, Raija Koso, Pepe Ahlqvist, Tommi Tähtivirta, T.t. Purontka, Peter Engberg, Moonika Virta ja Laura Takala. Joista palaavia jäseniä ovat Pepe Ahlqvist ja T.t. Purontaka.

* Seuraava hallituksen kokous pidetään su 31.10.2021 Vantaalla.

Solo ry:n hallitus kokoontui 22.6.2021 helteisissä tunnelmissa, sai paperit allekirjoitettua ajan tasalle ja hyväksyi ilolla uusia jäseniä yhdistyksen toimintaan mukaan. Toivotamme seuraavat taiteilijat sydämellisesti tervetulleiksi joukkoomme: Mauri Airta (Maukka Perusjätkä), Janita Heiskanen (Hatita), Ira Kaspi, Timo Lehtonen, Elli Lukander, Tuija Nevsla (Gilda ja Tuittu-täti), Tiina Salminen, Mika Tepsa (Pola Ivanka), Tuija Rantalainen ja Robin Wikman (Robinson)

12.7.2021, hallituksen kokouksessa hallitus käsitteli yhden uuden jäsenhakemuksen hyväksyen Henna Raidan yksimielisesti yhdistyksen jäseneksi! Tervetuloa mukaan!

Seuraava hallituksen kokous, jossa uudet jäsenhakemukset käsitellään pidetään 29.8.2021.


Ylimääräinen yhdistyksen kokous pidettiin Helsingissä 22.6.2021

Solo ry:n jäsenet kutsuttiin ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen tiistaina 22.6.2021, klo 14-15.00. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen mukaisesti yhdistyksen jo kertaalleen vuosikokouksessa hyväksytty sääntömuutosehdotus toiseen kertaan.

* Ylimääräisessä yhtiökokouksessa toiseen kertaan hyväksytyt uudet säännöt on nyt luettavissa täältä