Vain jäsenille

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty Solo ry:n jäseneksi!

Jäsenkirjeemme 11/2024, 15.6.2024. 

Aiheina mm. Krouvin Lava, Toivo Kärki -biisileirin uutisia, Solo Soi! Vol. 3 -julkaisupäivä , Blogikirjoitus, Työryhmät sekä Linkit & Vinkit.

Klikkaa uutiskirje auki:


Jäsenkirje 10/2024, 6.6.2024: Jäsenmaksumuistutus 


Jäsenkirje 9/2024: Oletko yhdistyksemme uusi Talousvastaava, tai haluatko olla mukana aitiopaikalla toteuttamassa yhdistyksen 50-vuotis juhlavuotta? 


Lue 24.5.2024 jäsenkirje tästä:


Upeita uutisia! Uusi huippuohjaaja varmistui Vuokattiin Topi Kärki -Biisileirille

Lue 7.5. postitettu jäsenkirje 8/2024 tästä: 


(jäsenkirje 7/2024)
Solo ry:n jäsenille: Tule mukaan TOIVO KÄRKI biisileirille Vuokattiin

Lähetimme aiheesta 5.5. sähköpostitse jäsenille kirjeen. Klikkaa kirje auki alla olevasta painikkeesta:

💡 Kuulut jäsenistöön, muttet saanut sähköpostia?
Laita viestiä yhdistyksen sihteerille, niin laitetaan sähköpostiosoitteisto kuntoon:
vanessa.fuller@solory.fi


Puheenjohtajan tervehdys

Tervehdys kaikki Sololaiset ja oikein mukavaa alkavaa kevättä, joskin se vähän antaa odottaa itseään. 

Solo ry on saanut uuden hallituksen 8.4.2024 ja ilokseni sain huomata, kuinka paljon yhdistyksessä on osaamista ja innostusta tulla mukaan hallitukseen sekä osallistua uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti.

Saimme heti ensi kokouksessa käyntiin Solo goes -illat ympäri Suomea. Näin yhä useammalla jäsenellä on mahdollisuus osallistua musiikillisiin ilotteluihin Helsingistä Kuusamoon ja Kokkolasta Kuopioon. Ja tämä on vasta alkua. 50 v. -juhlavuosi 2025 -työryhmät aloittivat työnsä ja Vuokatin Toivo Kärki -sanoitusleiri toteutetaan sovitusti. Tästä tiedotetaan lisää aivan näillä hetkillä.

Edessämme on kaiken kaikkiaan hieno vuosi ja olen kiitollinen, että saan olla tässä mahtavassa yhdistyksessä mukana. Meillä on myös paljon jännitettävää, miten käy Sololaisille mm. Tangomarkkinoilla!

Pidemmittä puheitta voin todeta, että Solo ry voi hyvin ja kasvaa jäsenmäärältään kokoajan. Ilokseni huomaan, että myös nuoret ja eri genret ovat löytäneet Solon.

Kiitän edellistä hallitusta rohkeista päätöksistä. Meillä oli tekemisen meininki hyvin päällä kokoajan ja matka jatkuu uusissa ohjissa edelleen kaikkien Sololaisten hyväksi.

Hauskaa Wapun odotusta ja olkaa rohkeasti yhteydessä minuun ja keneen tahansa hallituksen jäseneen, kun haluatte mukaan eri toimintoihin ja projekteihin, sekä jakamaan hyviä ideoitanne. Viedään niitä yhdessä eteenpäin.

Kiitoksia!

28.4.2024

Marko "Bablo" Junnilainen
puheenjohtaja

marko.junnilainen@solory.fi


Solo Soi ! Vol. 1-digijulkaisun kuulumisia:

Puheenjohtaja Jyrki Härkösen tervehdys ja tilannekatsaus 6.10.2021:

Solo Soi ! Vol. 1 - julkaisun esitykset- ja artistit on nyt valittu ja enää ei mahdu mukaan uusia halukkaita Vol. 1 - julkaisulle, mutta suunnitteilla on koostaa jo keväällä Vol. 2 - julkaisu, jos tämä ihka ensimmäinen kokoelmalevy herättää pöhinää ja kiinnostusta sekä jäsenistön, yleisön että median keskuudessa.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Solo Soi ! - julkaisu on nyt saatu seuraavaan vaiheeseen ja mukaan ehtivät (first come first serve periaatteella) seuraavat Solo ry:n jäsenartistit: 

Gilda Nevala, Bianca Morales, William Suvanne, Maukka Perusjätkä, Hehewuti ( Henna Raita ), Varpu Virta, Jussi Raittinen, High D ( = varapj. Heidi Marjaana Mantere ) Jyrki Härkönen, Rauni Pekkala, Tuija Rantalainen, Peter Bulmon, Erja Uitto, Tina Salminen, Lasse Liemola, Kari Vepsä, Kike Elomaa, Hatita, Pepe Ahlqvist, Thommy Fagerlund, Ira O Kaspi ja Peter Engberg. 

Hienoa huomata että saimme mukaan todella monipuolisen kattauksen erilaisia artisteja ja rytmimusiikkia.

Lämmin kiitos kaikille !

Tv. Jyrki Härkönen


Puheenjohtaja Jyrki Härkösen tilannekatsaus 26.8. 2021 digijulkaisusta ja sihteerin syysterveiset:

Tervehdys upeat Soloistit !

Kesälomat lähestyvät loppuaan, joten nyt onkin sopiva aika tiedottaa tulevan syksyn Solo kuulumisia.

Solon hallitus pitää kokouksen nyt tulevana sunnuntaina 29.8. klo 12.00, jossa on tarkoituksena muun muassa käsitellä eri työryhmien tulevia projekteja ja toimintaa loppuvuodelle sekä 2022 kaudella.

Yksi tärkeimmistä ja aktuelleista projekteista on tuleva Solo Soi !-digijulkaisu, josta tiedotimme 24.8.2021 sähköpostinvälityksellä jäsenistölle. 24.8.2021 e-mail on myös luettavissa tässä:

Tervehdys Kollegat!

Tarkoitus on koota mahdollisimman kiinnostava julkaisu Solo ry:n "käyntikortiksi ". Samalla toki tuodaan esille Solo ry:n jäsenten esittämää musiikkia. Jakelu kohdistetaan toimittajille, tapahtumajärjestäjille ym. toimijoille. Tottakai jos kuluttaja haluaa tilata julkaisun niin siitä vaan.

Solo ry on monille täysin tuntematon pitkästä historiastaan huolimatta. Viime vuosina olemme ainoastaan pitäneet yhdistyksen "hengissä" mutta nyt on aika aktivoitua ja saattaa Solo ry vastaamaan tämän päivän tarvetta. Siihen tarvitaan konkreettisia käytännön tekoja joista yksi on Solo Soi-julkaisu. Julkaisu herättää varmasti kiinnostusta mediassa jos/kun mukana on myös tunnettuja pitkän linjan ammattilaisia. Pääpaino on digitaalijulkaisussa mutta myös CD:tä esittelyvihkoineen on tarkoitus valmistaa tarpeen mukaan.

Mukaan kokoelmalevylle on jo lupautuneet muun muassa seuraavat Solo konkarit:

Lasse Liemola, Jussi Raittinen, Bianca Morales, Erja Uitto, Kari Vepsä, Jyrki Härkönen ja Rauni Pekkala. Ja vuonna 2021 liittyneistä uusista jäsenistä: Maukka Perusjätkä, High-D ja Varpu Virta.

Juuri nyt on aika tiedustella myös Sinun tilannetta ja kiinnostusta mukanaoloon :-)

Tähän ensimmäiseen julkaisuun (Solo Soi ! Vol. 1) mahtuu siis mukaan n. 20 artistia joilta jokaiselta yksi noin 3 min pituinen kappale. Esitys voi olla trubaduurityyppinen tai bändiversio. Kuitenkin solistin osuus tulisi olla etualalla. Biisi voi olla aiemmin julkaistu tai- julkaisematon.

Puheenjohtajana ja projektin vetäjänä pyrin omalta osaltani auttamaan kollegoita toteutuksessa jos tarvetta ilmenee. Projekti etenee "talkoohengessä" joten mitään "miljoonatiliä" ei ole luvassa kenellekään. Pyritään kuitenkin siihen ettei ajauduta "artisti maksaa kaiken" linjalle:)

Jonkin verran materiaalia on jo valmiina ja yo. artistit ovat jo ilmoittautunut mukaan. Julkaisun ajankohdaksi on kaavailtu marraskuun alkupuolta, jonka yhteyteen suunnitellaan levyjulkkari-tilaisuutta. Monenlaista muutakin toimintaa on jo suunniteltu esim. Café Solo klubi-iltoja, seminaareja jne., mutta poikkeusolot asettavat edelleen omat mutkansa niiden järjestämiseen.

Onneksi Solo Soi !-julkaisua voidaan viedä eteenpäin, siihen ei koronatilanne pääse vaikuttamaan kovinkaan pahasti.

Vastaan mielelläni jos mieleen tulee jotain kysyttävää.

Terveisin

Jyrki Härkönen, puheenjohtaja

jyrkih8@gmail.com

0400 490 708

-----

Sihteeri jatkaa:

Toivottavasti innostuitte asiasta ja että teiltä löytyy sopiva ja mielenkiintonen musiikkiesitys kokoelmalevylle, sillä vielä ehtii ja mahtuu mukaan!

Laitathan asap puheenjohtajalle sähköpostilla viestiä tai voit myös soittaa Jyrkille numeroon: 0400 490 708, jos olet kiinnostunut tulla mukaan kokoelmalevylle tai olet muuten vain kiinnostunut kuulemaan lisää.

HUOM! Edellytys Solo Soi- julkaisun mukanaololle on, että Solo ry:n. 2021 jäsenmaksu on suoritettu ;-)

Palaamme muihin työryhmien projekteihin erikseen, kunhan olemme ensin pitäneet 29.8.2021 hallituksen kokouksen.

Iloisin Solo-terveisin

Bianca

sihteeri

info@solory.fi

sihteeri@solory.fi

040 769 7100