Tervetuloa Jäseneksi

Tervetuloa Solo ry:n jäseneksi

Tervetuloa Solo ry:n jäseneksi!

Solo ry:n hallitus on kokouksessaan hyväksynyt sinut yksimielisesti yhdistyksemme jäseneksi.

Toivomme, että tulet ottamaan kaiken ilon ja hyödyn irti jäsenyydestäsi.

Yhdistyksemme toiminta on viime vuosina ollut vähäistä ja sen toimesta on hoidettu lähinnä jäsenten tekijänoikeuksien edunvalvontaa Gramex ry:n johtokunnassa noudattaen alkuperäistä yhdistyksen perustamis- ja toiminta-ajatusta.

Muuttunut tilanne v 2020 Korona-rajoituksineen osoitti, että myös Soloa tarvitaan yhdistämään kentän voimat ja niinpä yhdistyksen 46. toimintavuotena (2021) oli jälleen aika palata aktiivisempaan tilaan ja alkaa toimia kentällä koko jäsenkuntamme ja muidenkin alan toimijoiden hyväksi. On siis aika palauttaa arvokkaan ammattikuntamme arvostus sekä kansan että päättäjien keskuudessa ja tehokkaammin edistää ja kehittää solistien toimintaedellytyksiä 2020-luvun tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Suuri kiitos, että haluat olla mukana ja toivottavasti myös kannat oman kortesi kekoon voimavarojesi, osaamisesi ja aikataulusi puitteissa.

Yhdistyksemme tulee jatkossa näkymään ja kuulumaan sekä kentällä että mediassa toteuttaen jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä erilaisia tempauksia, konsertteja, koulutustilaisuuksia, webinaareja ja muuta jäsenkunnan toivomaa toimintaa, jolla voidaan esim. edistää työtilaisuuksien saamista ja muita yhteisiä asioita. Näistä asioista tiedotamme lisää myöhemmin.

Jäsenmaksu 2022, ohjeet:

Solo ry:n 2022 jäsenmaksun (50 €) suorittaminen hoituu seuraavalla tavalla:

Yhdistyksen vuosikokous on su 6.3.2022 kokouksessaan yksimielisesti päättänyt että yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu 2022 on 50 euroa, hallituksen vuosikokoukselle esittämän ehdotuksen mukaisesti.

Huom! Solo ry:n jäsenenä saat merkittävän edun, kun olet ollut yhdistyksemme jäsen kaksi vuotta ja myös maksanut jäsenmaksun kahtena vuotena peräkkäin. Etu on Muusikkojen liiton hallinnoiman "Muusikkojen Sairauskassan"-palvelut, joista saat tarkempaa tietoa täältä.

Jäsenmaksun ohjeet 2022:

- Maksa 50 euroa Solo ry:n Danske Bank tilille: FI67 8000 1300 3416 91

- Kirjoita viestikenttään: Jäsenmaksu 2022 ja oma nimesi

- Kirjoita viitenumerokenttään viitenumero 20213

Huom! Jos pankkisi ei anna Sinun kirjata maksutositteeseen sekä viitenumeroa että erillistä viestiä, niin riittää, että kirjoitat viitenumerokenttään viitenumeron, jos maksat jäsenmaksun omalta tililtäsi, jossa näkyy tilinhaltijan nimi.

Hallituksen esittämässä toimintasuunnitelmassa vuodelle 2022 on useita tehtäviä ja mielenkiintoisia projekteja, joihin toivomme mukaan lisää osaavia jäseniä kentältä. Siispä toivomme, että voisit ilmaista oman kiinnostuksesi kohteet yhteisten tulevien 2022 - 2023 toimintakausien toimintaan liittyen. Jos haluat olla mukana jossakin toiminnassa, niin vastaa näihin kysymyksiin lähettämällä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen: info@solory.fi  ja kirjoita viestin otsikoksi: Solo työryhmät ja oma nimesi

Solo ry:n hallitus on perustanut erilaisia työryhmiä, joiden tehtävänä on ensin selvittää kentän tarpeita ja ryhtyä selvitystyön jälkeen suunnittelemaan varsinaista työryhmien toimintaa. Työryhmät voivat täydentää itse itseään tarpeen mukaan, joten voimme kutsua sinut mukaan työryhmään, jos asia kiinnostaa. Työryhmien ensimmäinen järjestäytyminen tapahtui syksyllä 2021 ja osa toiminnoista realisoituu vasta 2022 kaudella. Solo ry:n hallituksen kokouksessa 22.6.2021 perustettiin seuraavat työryhmät, joita voimme täydentää kiinnostuksen ja tarpeen mukaan:

- Radio- ja media työryhmä

- Koulutus-, seminaari- ja webinaari-työryhmä

- Café Solo ja Solon Soi!-konsertit-työryhmä

Voit vastata (kyllä tai ei) seuraaviin kysymyksiin:

1. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan työryhmiin?

Jos vastasit kyllä, niin kerro lyhyesti, mitkä asiat sinua kiinnostavat ja mitä vastaavia tehtäviä olet mahdollisesti aiemmin hoitanut:

2. Oletko kiinnostunut tuottamaan/koordinoimaan jotakin toimintaa omalla paikkakunnallasi?

Jos vastasit kyllä, niin kerro lyhyesti mitä:

3. Oletko kiinnostunut tekemään opetus-, koulutus- ja valmennustehtäviä Solo ry:n tulevissa webinaareissa, koulutusprojekteissa ja työpajoissa?

Jos vastasit kyllä, niin kerro lyhyesti mitä:

4. Onko sinulla muita ammattillisia valmiuksia, joita voisimme hyödyntää Soloistien hyväksi esim. valmennustehtävissä, tuotanto- tai koulutustilaisuuksissa yms. ?

Jos vastasit kyllä, niin kerro lyhyesti mitä:

Lähtökohtana on, että jatkossa pyrimme tarjoamaan niille jäsenille, jotka antavat ammattitaitonsa yhdistyksen varainhankintaprojektien käyttöön, myös kohtuullisen korvauksen tehdystä työstä. Nämä korvaukset sovitaan aina projektikohtaisesti ja hallitus tekee niistä kokouksissaan päätökset. 

Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata, mutta otamme kaikki vastaukset ja kommentit ilolla vastaan. Vastauksiasi odottaen ja vielä kerran tervetuloa mukaan! Olet nyt Soloistien uusi, uljas ja upea jäsen.

Iloisin Solo-terveisin,

Bianca

info@solory.fi

sihteeri@solory.fi

+358(0)40 769 7100