Tervetuloa Jäseneksi

Tervetuloa Solo ry:n jäseneksi

Tervetuloa Solo ry:n jäseneksi!

Solo ry:n hallitus on kokouksessaan hyväksynyt sinut yksimielisesti yhdistyksemme jäseneksi.

Toivomme, että tulet ottamaan kaiken ilon ja hyödyn irti jäsenyydestäsi.

Yhdistyksemme toiminta on koronavuosien jälkeen jälleen aktivoitunut. Muuttunut tilanne v. 2020 korona-rajoituksineen osoitti, että myös Soloa tarvitaan yhdistämään kentän voimat. Toimimme koko jäsenkuntamme sekä muidenkin alan toimijoiden hyväksi, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin yhdistyksessä, kuin sen ulkopuolellakin. 

Tavoitteemme on näkyä arvokkaana, ammattikuntamme arvostamana toimijana kansan, sekä päättäjien keskuudessa, ja edistää sekä kehittää solistien toimintaedellytyksiä kentällä.  

Suuri kiitos, että haluat olla mukana ja toivottavasti myös kannat oman kortesi kekoon voimavarojesi, osaamisesi ja aikataulusi puitteissa.

Yhdistyksellämme on paljon erilaista toimintaa, joissa toivomme jäsenistömme olevan mukana. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja tässä tarvitsemme kaikkien, myös sinun apuasi. 

Solo ry:tä on meneillään 49. toimintavuosi (v. 2024), ja ensi vuoden juhlavuosi tulee tarjoamaan varmasti paljon erilaista toimintaa, konsertteja ja tapahtumia ympäri maatamme. 

Pyrimme jatkossakin näkymään ja kuulumaan sekä kentällä että mediassa yhä enemmän, toteuttaen jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä erilaisia tempauksia, konsertteja, koulutustilaisuuksia, webinaareja ja muuta jäsenkunnan toivomaa toimintaa, jolla voidaan mm. edistää työtilaisuuksien saamista ja muita yhteisiä asioita. 

Yhdessä olemme vahvempia ja saamme enemmän aikaiseksi. 

Päivitämme tällä hetkellä kotisivujamme, ja pyrimme tarjoamaan ajankohtaista tietoa eri aiheista jäsenistölle kattavasti mahdollisimman pian.

Tulemme lähettämään ajankohtaista tietoa jäsenkirjeessä sähköpostitse noin kerran kuukaudessa, alkaen toukokuusta. Jäsenkirje lähetetään osoitteesta: info@solory.fi. Seuraathan siis sähköpostia jatkossakin (tarkista tarvittaessa myös sähköpostin roskapostilaatikkosi, sillä joskus posti voi kulkeutua sinne).

Jäsenmaksuohjeisiin pääset tästä: Solo ry:n jäsenmaksu 2024