Kyselylomake

Ke 8.12.2021, klo 19-23 levyjulkkarit ja pikkujoulutilaisuus RSVP-lomake

Solon jäsenille kutsu ja RSVP-lomake

Tervetuloa Solo Soi ! Vol. 1-levyjulkkarit ja Solon pikkujoulut-tilaisuuteen

Lobby Myyrmäki Jazz-klubiin, Vantaan Myyrmäkeen

ke 26.1.2022 klo 19-23

Täytä ja lähetä tämä RSVP-lomake sihteerille ke 5.1.2022, klo 16.00 mennessä.

Solo Soi ! Vol. 1-levyjulkaisutilaisuus on suljettu yksityistilaisuus vain kutsuvieraille sekä Solo ry:n jäsenille. Tilaisuuteen mahtuu mukaan max 70 henkilöä

Lobby Myyrmäki ei toistaiseksi vaadi ko. tilaisuudessa koronapassia, mutta saavuthan paikalle terveenä, kiitos. Solo ry tarjoaa tilaisuuden aluksi pientä purtavaa ja juotavaa. Lobby Myyrmäen baari palvelee koko illan (klo 23.00 asti), josta voi ostaa juomia omalla kustannuksella. Mikäli koronarajoitukset vielä tammikuussa kiristyvät lisää, toivomme kuitenkin voivamme järjestää tilaisuus päiväsaikaan klo 13-17. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme ajoissa jos tilaisuus muuttuu iltatapahtumasta päivätapahtumaksi!

Tapahtumaan kutsutaan jäsenien lisäksi median edustajia, joten tilaamme tarjoilut ennakkoon vieraslukumäärän mukaan, jonka takia tarvitsemme RSVP-ilmoitukset keskiviikkona 5.1.2022, klo 16.00 mennessä. 

RSVP-ilmoituksesi voit lähettää joko yo. lomakkeella tai vapaamuotoisena sähköpostina sihteerille osoitteella: infosolory@gmail.com

Lobby Myyrmäki, Vantaa: Käyntiosoite: Jönsaksentie 6 A, 2 krs., ihan Myyrmäki juna-aseman kupeessa, joten paikalle pääsee kätevästi julkisilla: esim. M-junalla ja myös busseilla.

www.lobbymyyrmaki.fi