Jäsenhakemus

Ohjeet vapaamuotoisen hakemuksen lähettämiseen sähköpostilla

Voit lähettää jäsenhakemuksesi "Liity Jäseneksi" sivun lomakkeella tai lähetä meille vapaamuotoinen jäsenhakemuksesi sähköpostilla Solo ry:n hallituksen seuraavaan kokoukseen käsiteltäväksi.

Jäsenhakemuksen voi myös lähettää sähköpostilla 

Sihteerille: info(@)solory.fi tai puheenjohtajalle: puheenjohtaja(@)solory.fi

Vuosikokouksen päätöksellä Solo ry:n vuotuinen jäsenmaksu 2021 oli kertaluontoisesti vain 25 euroa, joka on siis puolet normaalista varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta (50 euroa). Tähän päädyttiin, koska 2021 kaudella toimintaa oli vain 1/2 vuotta. Vuosikokouksessa päätettiin myös, ettei uusilta jäseniltä veloiteta liittymismaksua.

Jotta Solo ry:n hallitus voi sääntöjen mukaan yksimielisesti hyväksyä uudet jäsenet varsinaiseksi jäseneksi, tarvitsemme hakijalta vapaamuotoisen jäsenhakemuksen. 

Kopioi alla oleva teksti ja täydennä siihen tietosi.

Vapaamuotoisessa jäsenhakemusviestissä tulisi ilmetä seuraavat asiat:

1. Etunimi ja sukunimi

2. Taiteilijanimi (valinnainen)

3. Matkapuhelinnumero

4. Sähköpostiosoite 

5. Postiosoite

6. Gramex nro (valinnainen)

7. Mikäli hakija on levyttävä artisti, kirjaa tähän ensimmäisen äänitteen julkaisuvuosi ja oletko laulusolisti, solistinen muusikko vai kapellimestari

Seuraavat lisätiedot ovat vapaaehtoisia:

8. Verkkosivuosoite tai linkki sosiaalisen median sivustoon, mistä löytyy taustatietoa:Mikäli sinulla ei ole verkkosivuja tai sosiaalisen median sisävustoa käytössäsi, kirjoita itsestäsi lyhyt esittely:

9. Spotify- tai joku muu, esim. YouTube-linkki, musiikkiesitykseen, videoon tai erillinen musiikkitiedostoon ohjaava linkki

10. Syntymäaika (vapaaehtoinen)

Kiitos jäsenhakemuksestasi!

Kun Solon hallitus on seuraavassa kokouksessaan käsitellyt jäsenhakemuksesi Solo ry:n sihteeri Bianca Morales on hakijaan yhteydessä sähköpostilla ilmoittaen hallituksen päätöksen. Yhdistyksen vuosikokous maaliskuussa 2022 vahvistaa vuoden 2022 jäsenmaksun suuruuden. Vuosikokouksen jälkeen sihteeri lähettää sähköpostiviestin, jossa ohjeet Solo ry:n 2022 jäsenmaksun maksamista varten.

Solo-terveisin

Bianca Morales, Solo ry:n sihteeri

info(@)solory.fi