Jäsenhakemus

Ohjeet vapaamuotoisen hakemuksen lähettämiseen sähköpostilla

Voit lähettää jäsenhakemuksesi "Liity Jäseneksi" sivun lomakkeella tai lähetä meille vapaamuotoinen jäsenhakemuksesi sähköpostilla Solo ry:n hallituksen seuraavaan kokoukseen käsiteltäväksi.

Jäsenhakemuksen voi myös lähettää sähköpostilla 

Sihteerille: info(@)solory.fi tai infosolory(@)gmail.com 

2023 Vuosikokouksen päätöksellä  varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 50 euroa. Vuosikokouksessa päätettiin myös, ettei uusilta jäseniltä veloiteta liittymismaksua.

jäsenmaksu: 50 €

Yksityishenkilön kannatusjäsenmaksu: 100 €Yritys/yhteisön kannatusjäsenmaksu: 500 €

 

Jotta Solo ry:n hallitus voi sääntöjen mukaan yksimielisesti hyväksyä uudet jäsenet varsinaiseksi jäseneksi, tarvitsemme hakijalta vapaamuotoisen jäsenhakemuksen. 

Kopioi alla oleva teksti ja täydennä siihen tietosi.

Vapaamuotoisessa jäsenhakemusviestissä tulisi ilmetä seuraavat asiat:

1. Etunimi ja sukunimi

2. Taiteilijanimi (valinnainen)

3. Matkapuhelinnumero

4. Sähköpostiosoite 

5. Postiosoite

6. Gramex nro (valinnainen)

7. Mikäli hakija on levyttävä artisti, kirjaa tähän ensimmäisen äänitteen julkaisuvuosi ja oletko laulusolisti, solistinen muusikko vai kapellimestari

Seuraavat lisätiedot ovat vapaaehtoisia:

8. Verkkosivuosoite tai linkki sosiaalisen median sivustoon, mistä löytyy taustatietoa:Mikäli sinulla ei ole verkkosivuja tai sosiaalisen median sisävustoa käytössäsi, kirjoita itsestäsi lyhyt esittely:

9. Spotify- tai joku muu, esim. YouTube-linkki, musiikkiesitykseen, videoon tai erillinen musiikkitiedostoon ohjaava linkki

10. Syntymäaika (vapaaehtoinen)

Kiitos jäsenhakemuksestasi!

Kun Solon hallitus on seuraavassa kokouksessaan käsitellyt jäsenhakemuksesi Solo ry:n sihteeri Bianca Morales on hakijaan yhteydessä sähköpostilla ilmoittaen hallituksen päätöksen. Vuosikokouksen jälkeen sihteeri lähettää sähköpostiviestin, jossa ohjeet Solo ry:n 2023 jäsenmaksun maksamista varten.

Solo-terveisin

Bianca Morales, Solo ry:n sihteeri

info(@)solory.fi
infosolory(@)gmail.com